Udbud af bredbånd løser din utilfredshed med langsomt internet

reklameverdenen booster kampagnerne der ruller over tv’et i kamp om, at overbevise os om hvilken bredbåndsforbindelse, der vil gøre os tilfredse. up- og download, hastighed og andre begreber som vi måske ikke helt kender meningen af, slynges ud i åbent forum. summer sumarum så ønsker vi blot et bredbånd, der kan forsyne os med tilpas enormt mange film streamet fra nettet en kold regnvejrssøndag i sverige, hvor varme boller og kakao er stillet på bordet.

fra modem til bredbånd

fra modem til bredbånd, eller sagt på anden vis – fra landevej til motorvej.
du har sikkert hørt om et trådløst modem som værende den store boks placeret i bopælens centrum, hvorfra man kan koble på med et vist antal {brugere|. forbindelsen rækker til at surfere nogenlunde uforstyret rundt på nettet uden, at du gøres opmærksom på hastigheden.
hastighedsproblematikken gøres du dog opmærksom på idét du ønsker, at streame en god serie samtidig med at husbond, søster eller anden bofælle, er i fuld gang med at se sjove kattevideoer på cyberspacet. serien afbrydes i tide og utide og du må rejse dig fra slikskålen og den varme dyne gentagne gange.
du kan jævnføre det med, at du tøffer rundt på små lokale landeveje med en 80 km/t og lige pludselig får begivet dig ud på motorvejen. her kan du virkelig ikke nøjes med de 80 km/t, men må øge farten for, at kunne følge trafikken.
det er netop her, bredbånd kommer ind i billedet!

med bredbånd undgår du sløvt internet når du streamer film på nettet

for når du har plantet dig solidt på sofaen med fredagsslik i færd med at streame en spændende film over internettet, så er din forbindelse så hurtig, at selv dine naboer også kunne streame live på samme forbindelse på hver deres enhed.
vi benytter nettet som et vigtigt værktøj i hverdagen, hvad enten det er rettet mod informationssøgning, praktiske oplysninger eller underholdning og fænomenet og dermed behovet for bredbånd er kommet for at blive.